top of page
Cirkulärbiblioteket

My brain is only a receiver in the Universe there is a core  from which we obtain knowledge, strength, inspiration. I have not penetrated into the secrets of this core but I know that it exists.

Nikola Tesla

Akasha

 

Jag har alltid haft en fascination över Akasha. Jag kan säga att finns det en bok om Akasha har jag läst den. Det är är ett stort intresse hos mig. Vill du hitta svar på dina frågor och dig själv är det här vägen du kan gå.

 

Akasha är ett ord på sanskrit som betyder eter eller kosmos. Akasha innehåller en kunskapsfält med alla omständigheter, händelser och medvetande i alla verkligheter. Den innehåller om din själs utveckling fram till idag. Akasha har kunskap om förfluten och nuvarande tid. Det finns också information om möjligheterna till framtida händelser, som bygger på de val och mönster vi har. 

Med hjälp av Akasha kan du utvecklas och få förståelse vem du är. Du kan få svar på frågorna du bär i ditt inre och undrar över. På en kurs lär du dig att få kontakt med Akasha och vad du kan använda det för utvecklas och få svar på de frågor du undrar över.

Akashakurs 1500:-

bottom of page