top of page
reiki Behandling

Investering
Reiki-session:

30 min - 800:-
60 min - 1000:-
90 min - 1200:-

Reiki ger dig energi och livskraft som ger dig styrka och vitalitet. Det kan visas som livsglädje, glöd och ge livet en känsla av mening. Reiki är endast förebyggande friskvård och jag följer Patientsäkerhetslagen. Reiki klassas som friskvård enligt Skatteverket och är därför avdragsgillt hos din arbetsgivare. Vad får du om du tar emot en  Reiki-session finns beskrivet nedan:

  • Reiki befrämjar och förebygger din hälsa genom att skapa genomflöde  av livskraft i de tolv huvudsakliga energimeridianerna.

  • Förmodligen stimuleras och byggs immunförsvaret upp med hjälp av kontinuerlig Reiki. Teorin är att toxiska ämnen som skapar inflammationer och sjukdomar i kroppen skapar energi-stagnation eller blockeringar i kroppen. Reiki späder ut eller frisätter blockeringar och ersätter med frisk flödande livskraft (Reiki) istället.

  • Som många andra beröringsterapier stimuleras bildandet och frisättningen i kroppen också av må bra hormonerna serotonin och oxiticin, vilket ger ett välbefinnande

  • Reiki ger en mediativ djupavslappning som dels ger dig möjlighet att lyssna på ditt inre och hitta dig själv och det avslappnade tillståndet gör det också möjligt för kroppen att troligen naturligt regenerera och återhämta sig.

  • Reiki ger en mental lättnad och ett lugn för de som tar emot Reiki kontinuerligt. Reiki ger också ett djup och en andlig medvetenhet.

  • Det finns  mycket forskningslitteratur om att Reiki befrämjar den mentala hälsan, lindrar smärta, hjälper till i palliativ vård, förbättrar regenering och hjälper till komplementärt som eftervård i läkningsprocesser. 

  • I Sverige anses Reiki vara förebyggande friskvård.

REiki

reiki Behandling

Kändisar som har provat och uppskattat Reiki är:

Gwyneth Paltrow

Cameron Diaz

Kate Hudson

Gisele Bundchen

Angelina Jolie

Madonna

Header.jpg
bottom of page