top of page
Bibliotek

Själslig vägledning

 

En vägledning för dig som har fastnat på din livsväg eller för den delen om du är nyfiken. Jag går in i Akasha och läser  av ditt själsbibliotek med hjälp av din tillåtelse.

"Att hitta sig själv och vem man är en stor gåva i livet och en förutsättning för att inte gå i cirklar".

 

Du får reda vilka gåvor/egenskaper du har fått med dig i livet för att hitta din livsväg, ditt dharma. Vad du har för själsgrupp och vad de arbetar med för att komma framåt. Du blir medveten om vem du är och vem du är ämnad för att vara. Därefter är valet ditt att förverkliga det du önskar. Du är dina val i livet. Det krävs alltid en handlingskraft för förändra det du vill förändra. 

När du hittar ditt innersta upplever man tillfredställelse och du använder dig av dina gåvor i livet. Livet får en helt annan mening än tidigare. Du blir trygg, får livsglädje och hittar mening.

Det görs också avläsning på var du befinner  dig i ditt själsarbete och hur du kan utvecklas. Där du får reda på din själsvibration, om du har eller har möjlighet att utveckla nya förmågor

Du får också reda på vad som begränsar dig att gå helt och fullt på din själsliga livsväg. Vad som är en obalans i livet och gör att du inte helt och fullt kan se lösningarna i livet. Du får reda på tidigare liv som påverkar dig starkt i det här livet.

Avläsning görs på distans, jag ringer och pratar med dig muntligen och du får den även vägledning skriftligt.

13619792_1223756080982616_47149599641208

Själslig avläsning

1100:-

bottom of page