top of page

Allt är energi, frekvens och vibration

"If you want to find the secrets of the universe think in terms of energy, frequency and vibration". Nikola Tesla


Jag älskar dessa kloka ord av Nikola Tesla. Allt är energi, frekvens och vibration. Sänd ut en vibration och du kan skapa ett resonansfenomen. Det vill säga det du sänder ut i form av vibration kan till slut överföras till en annan som har en annan vibration som till slut börjar att vibrera i samma vibration som du har gett ut.


Det är därför viktigt att välja vibrationer som är höga (eller positiva i ett värderande språk) . För vibrationer smittar av sig. Att se det lilla i tillvaron med tacksamhet. Tacksamhet är katalysatorn som börjar att sätta allt i rullning mot höga vibrationer. Tacksamhet hjälper dig att försätta dig i en hög vibration. Med hjälp av tacksamhet kan du uppleva sann lycka, glädje, medkänsla och tillit att allt ordnar sig.


Vad har vi då att vara tacksamma över i dessa tider? Jag är tacksam över att ha mat, tak över huvudet, en fin familj och ett arbete att gå till varje dag. Jag vet inte hur framtiden kommer se ut imorgon. Men jag tror på att framtiden kommer bli bra vad det än nu blir för eller senare. Det jag vill förmedla är höga vibrationer till just dig och att vi faktiskt väljer vad vi sänder ut för vibrationer och för den delen vilka vibrationer vi tar emot och hamnar i resonans med.


Jag var utbytes-student ett år i Colorado Springs och jag åkte och besökte Nikola Teslas laboratorium. Det var där han gjorde sina försök. Jag var 16 år och visste ingenting om Nikola Tesla. För mig var han bara en gubbe som höll på med vetenskap. När jag väl var där fascinerades jag av honom och för mig är han den intelligentaste människan som någonsin existerat. Till och med Einstein lär ha sagt att Nikola Tesla var smartare än han. Han är en beundransvärd man som blev förlöjligad, dog utfattig och ändå gjorde det han brann för.


Visste du att han mediterade flera gånger per dag. Han gjorde sina labb-försök i huvudet först och fick ett resultat som han kollade av med verkligheten och de överensstämde. Det sägs att när han mediterade fick han detaljerade ritningar på olika instrument. Han pratade åtta olika språk. Hans uppfinningar handlar om elektromagnetism.


Det är därför många andliga förespråkare hävdar att Nikola Tesla var egentligen i Akasha och hämtade sina ideer. Eftersom han lär ha sagt:


"My brain is only a receiver. In the Universe there is a core from which we obtain knowledge, strength, inspiration. I have not penetrated into the secrets of this core but I know that it exists."


Hur som haver välj medvetet den vibration du strålar ut till dina medmänniskor. För mig är Akasha och Reiki samma sak det vill säga ett allomfattande informations- och livskraftsfält.378 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comentarios


bottom of page