Favoritställe att ge Reiki till


Mitt favoritställe att ge Reiki till är huvudet. Jag ska motivera varför jag tycker om huvudet. Från huvudet går signalsubstanser i form av hormoner och må bra hormoner som i sin tur skapar välmående och en väl fungerande kropp.


Ifrån huvudet startar blodomloppet som ger cirkulation och syresätter kroppens alla delar. Med Reiki på huvudet bör blodomloppet bli fritt och flödande.


Det är också väldigt skönt att få Reiki på huvudet. I dagens samhälle är det många som lever i konstant stress och en del blir utbrända. Konstant stress är förödande för vår kropp. Att få Reiki på huvudet kan vara stress-förlösande och skapa avslappning. I avslappningen regenererar kroppen sina celler.


Våra energimeridianer har rent teoretiskt en början i huvudet och kan leda ut livskraft i hela kroppen. Om det nu skulle vara så att jag behövde välja en kroppsdel så är det huvudet.


Jag brukar ofta ge mig själv Reiki på huvudet extra mycket och älskar när jag känner hur det börjar flöda livskraft både i huvud och kropp.

#Reiki #Personligutveckling #Avslappning #Utbrändhet


107 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Inre frid

Egots faser