Inspirerande ord

Varje dag är en ny dag med många nya möjligheter. Våga möta möjligheterna och lev dagen som den var den sista. Det är varje fall en dag mindre i ditt liv. Säg orden till dina nära och kära. Gör det här lilla extra. Sätt guldkant på tillvaron. För livet blir inte mer än vad man gör det till.


Våga att vara det du vill vara därför att de modiga människorna är de som har brutit sig ur samhällets former. Det är där all utveckling finns. För det är där man tänker utanför ramarna och tänker nytt. Världen skulle inte utvecklas utan de modiga människorna som reser sig upp och säger att nu gör vi det på ett annat sätt.


Ingenting är ständigt desamma. Allt förändras precis hela tiden. Allt omformas och med det i tanken är förändring oundvikligt och inget att vara rädd för. Bara för att du lever i förändring hela tiden.


Släpp taget om det som inte har varit bra och inte har fungerat för dig. Ta en djup funderare och reflektion om du är på din livsväg och vill fortsätta. Om inte sätt din intention mot ett annat håll. För livet är inte fyllt med dagar. Varje dag betyder något och räknas.


Ingen kommer undan svårigheter innehållandes lärdomar. Lär av dem och gör så gott du kan och vet hur. För mer kan du inte göra. Det som betyder något i efterhand är inte vad du sagt utan hur du fått andra att känna sig när de varit runt omkring dig. Inspireras för att idag är en ny dag som du fått till gåva.


En ny dag15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Inre frid

Egots faser