Följ Sofie J.A:s visdom 

  • Sofie J.A:s visdom
  • Reikipodden

info@sofiejasvisdom.se

Bankgiro 5301-7844

Swish 1230710434

Tel

2018 Proudly created with Wix.com

MediReiki och Qi gong

Jag känner verkligen hur bra MediReiki kommer att bli och har stor tilltro till framtiden. Det ligger rätt i tiden och vi tror verkligen till 100 % på MediReiki (SolKarina och jag). En Reikisort som är evidensbaserad och professionell.


Tanken om MediReiki har funnits nu över ett år hos oss. På en Sann Essens kurs fick SolKarina en vision om vart vi skulle åka till Skottland. Det var anledningen SolKarina och jag gjorde en resa till ett cancercenter i Skottland. De var verkligen hjälpsamma och vi fick mycket material från dem. Vi fick inblick i hur de jobbade och det var verkligen intressant.


Framöver kommer det finnas en MediReiki-förening. Jag känner mig stolt och glad över hur långt vi har kommit. Tacksamhet över MediReiki. Inom några veckor kan man bli medlem. Jag rekommenderar er att bli medlem för det kommer hända mycket spännande inom Reiki. Jag tror Reiki kommer att skjuta iväg och bli mycket uppskattad. Har skrivet en ny spännande bok för MediReiki-föreningen som jag tror kommer vara till nytta för många. Snart kommer "Reiki,omvårdnad och forskning" publiceras.


I veckan har jag kört medicinsk Qi gong som jag gjorde mycket för femton år sedan. Vanligtvis när jag vaknar på morgonen brukar jag vara stel i vrister, ett knä och en ljumske. Efter att ha kört Qi gong fyra gånger den här veckan vaknade jag en morgon och var helt mjuk i kroppen och det var som att gå på bomull. Eftersom jag var mycket yngre när jag körde Qi gong för femton år sedan och kroppen var i mycket bättre form fattade jag nog inte fördelarna till fullo med Qi gong. Det knastrar och det knäpper i kroppen när jag gör Qi gong (speciellt nacken) men wow säger jag vad bra Qi gong är för kroppen. Jag är imponerad och inser att Qi gong ger ett ökat flöde till energikvantfältet eller Reiki. Jag kan varmt rekommendera medicinsk Qi gong.


#MediReiki #Qigong #Reikikurser
153 visningar