top of page

När man fuskar med Reiki

Många djur fullkomligt älskar Reiki. Några månader innan min 50-års dag åkte min syster Ingegerd och jag till Dallas, Texas. Det var så roligt och spännande! Ingegerd min syster hade varit utbytesstudent där tidigare i sin ungdom. Vi hälsade på en kompis till henne som hon träffade under året som utbytesstudent.


Cina hade många djur och de flesta var "shelter rescue animals". Jag tror det var 4 hundar och fem katter. Ingegerd och jag satt i vardagsrummet och plötsligt säger hon "ska vi ge katterna Reiki". Jag plockar upp en katt Princess Feather och börjar ge henne Reiki. Hon tycker om det på en gång och ligger och vänder sig ibland så att mina händer hamnar på rätt ställe.


Nästa dag hoppar hon upp i mitt knä helt frivilligt och lägger sig under mina händer. På kvällen när vi tittar på tv så ligger hon i mitt knä under mina händer i flera timmar. Jag kan känna hur hon kurrar.


Cina säger "Princess Feather likes you". Jag törs inte säga att jag ger katten Reiki. Att jag liksom fuskar lite för att få henne att tycka om mig. Princess Feather börjar nu följa efter mig när vi är hemma och ligger på dagarna när vi är ute på min sängplats. De börjar tycka att det är lustigt att hon tycker så mycket om mig och följer efter mig.


Sanningen är dock att väldigt många katter tycker om att få Reiki. Med Reiki kan man få en vän i form av ett djur för livet. Med Reiki kan man vinna ett djurs förtroende.256 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page