top of page

Om DNA

DNA eller deoxiribonukleinsyra är det kemiska ämne som bär information om din arvsmassa. DNA-molekylen är din blåkopia som finns identiskt som kopia i varje cell. DNA kan liknas med programkodning som hjälper till att instruera hur cellerna ska komponera sig.


DNA har strukturen av en dubbelhelix. Molekylen består av fyra olika kvävebaser som ryggrad i dubbelhelixen. DNA i långa strukturer benämns kromosomer. Kromosomen kan fördubbla sig genom replikation.


Enligt andliga forum använder vi idag endast två strängar av sammanlagt 12 DNA-strängar. En del brukar säga att det är skräp-DNA. Ett argument mot det är att det vi inte behöver brukar försvinna, vilket inte har skett med vårt DNA. Det finns därför anledning att utforska vårt DNA ytterligare.


Ett intressant experiment gjordes av Poponin et al. (2002) i en vacuumtub med DNA som sedan belystes med en ljuskälla i form av en laser. Partiklar formade sig efter DNA. DNA förflyttades från vacuumtub och partiklarna fortsatte att vara formade efter DNA-struktur. De benämnde företeelsen "Phantom-DNA". Man skulle kunna säga att tesen att DNA är ett holografiskt minne som kan skapa levande former i livskraftsfältet eller ett morfiskt fält.


En sak är säker att DNA är oerhört viktig att förstå för vår utveckling och så även vår andliga utveckling. Eftersom vi använder ca 17 % av vårt DNA. Frågeställningen om:


"Vad kan vi göra/åstadkomma om vi använde 83 % ytterligare av det DNA som ligger vilande?"

är onekligen intressant. Det är också intressant att förstå varför vi inte använder oss av hela DNA-sekvensen. Det finns dock mysterietraditioner att det går att återuppväcka vårt DNA genom exempelvis

  • Rätt mat och fysisk rörelse

  • Meditation

  • Positivt sinnelag och använda positiva ord (eftersom ord är vibrationer).

  • Att hjärtat hamnar i koherens (samstämmigt i harmoni).

Det finns de som gör DNA-aktiveringar (inklusive mig själv). Jag tror absolut att de går att göra dem, men för att bibehålla aktiveringen måste man fortsättningsvis hålla en hög vibration. Vilket kräver att man aktivt arbetar med sig själv.


Vill du förändra ditt DNA hoppas jag att jag har inspirerat dig till att börja eller fortsätta med ditt aktiva kontinuerliga arbete att förändra din programkodning DNA för att bygga upp ditt nya jag med potentiella nya möjligheter. Må livskraften vara med dig och må din dag skina mot dig.


Väl mött och jag hoppas att vi ses framledes!


Sofie J. A.
139 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

bottom of page