top of page

Reiki till foten

En fredag kväll fick jag ett meddelande att min dotter har skadat foten. Min man Anders har burit henne från bilen till akutmottagningens ingång och hon fick hjälp därifrån av den fina personalen. Hon tränande lite tidigare och gick snett i en övning och foten svällde upp mycket snabbt. Lyckligtvis var det bara en rejäl stukning enligt doktor när han tittade på röntgen-bilder men att tävla inom två veckor var inte möjligt. Min dotter skulle tävla i en Sverige-final. Tårarna rann nerför hennes kinder och hon var så besviken på sig själv och att det hade hänt.


Jag började att smörja foten med Hiruoid-salva som hjälper mot blåmärken. Eftersom jag kan Reiki började jag att ge henne Reiki på foten tre gånger varje dag. Först blev foten blå vid fotleden, sedan nere vid tårna, därefter på överfoten och det växlade i allsköns alla möjliga färger. Vid tog dagen en dag i taget och hade inga förhoppningar om något.


Det var sommar och vi var och badade vid en badsjö. Min dotter hade lagt sin fot i mitt knä och jag satt och gav henne Reiki.

- En fråga mamma vad gör du för att få dina händer så varma?, frågade min dotter förundrat

- Jag kopplar upp mig till det stora energifältet som finns runtomkring oss, svarade jag

- Pappa hörde du vad mamma sa att hon kopplar upp sig, säger min dotter.

Vi skrattar alla tillsammans för det låter lite lustigt och andra tittar roat på mig.


Dagarna går och svullnaden lägger sig allt mer dag för dag. När tävlingsdagen är kommen har svullnaden helt försvunnit och alla blåmärken är borta. Min dotter är nu med i tävlingen som läkaren inte trodde att det var möjligt.


Hon gör det riktigt bra och ingen kunde ana att hon hade haft problem med foten innan och hon tvekar inte utan går ut med allt vad hon kan . Hon gjorde det så pass bra att hon vann finalen. Men visst kan man ana att Reiki hjälpte till att läka foten snabbt och mirakulöst.265 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page