top of page

Reiki till hönorna

En sommar gav farfar oss fyra hönor. Vi bor ganska centralt och har en stor tomt. Lite förvånande fick jag reda på att det var tillåtet att ha fyra hönor (men inte en tupp). Hönor är väldigt tacksamma djur. Du ger lite foder, snäckskal, rester och grönt gräs. Ut förädlas ett ägg.


Anders byggde en hönsgård. Det var två bruna hönor och två vita hönor. De bruna hönorna la bruna ägg och de vita la vita ägg. De bruna hönorna var mer sociala och lät mig klappa och bära på dem medans de vita var skygga och höll sig undan.


Jag brukade ge fysisk Reiki till de bruna hönorna. De vita lät jag vara eftersom de behövde bygga upp tillit till mig (även fast jag hade kunnat ge dem distansReiki). Det märkliga var att höns brukar på ett ungefär lägga ett ägg per dag men de bruna började att lägga två ägg per dag. Det tolkade jag som att Reiki gjorde att de mådde bra och kunde producera mer ägg. De vita hönorna la bara ett ägg om dagen.


En brun höna kackelRut brukade alltid smita ut när jag skulle ge dem foder. Det var som en lek vi hade tillsammans. Hon brukade smita när jag försökte fånga in henne. Efter ett tag gick hon fram till mig och la sig vid mina fötter och jag kunde lyfta in henne igen i hönsgården.


Jag började att ge distansReiki till alla hönorna. Alla hönor blev välmående och de vita blev lite modigare och mer tillitsfull. Det är dock min övertygelse att alla djur mår bra av Reiki.105 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page