top of page

Reiki till min dotter

När jag väntade dig mådde jag fruktansvärt illa. Det var som konstant magsjuka. Jag kunde kräkas ca 4-6 gånger per dag. Jag var 32 år när jag väntade på dig. Jag var så glad över att få bli mamma. Jag brukade ge Reiki till magen och katten Tiger brukade ligga på min mage med tassarna på var sida, trots att en del säger att man inte kan ge Reiki till gravida. En dag upptäckte jag att när jag åt potatis kom det inte upp. Det var mycket märkligt allt annat kom upp men inte potatis. Jag åt potatis i alla dess former efter det och du växte till.


När du var 1.5 år blev jag Reikilärare och jag initierade/aktiverade hela min familj för att vi skulle vibrera på samma vibration. Min man och min dotter fick vara övningsobjekt. Det var tålmodiga och fick många aktiveringar. Du hade helt fantastiskt klarblåa ögon och väldigt blont hår och när man pratade med dig var du som lillgammal. Du var så klok och förstående, vilket du är än idag. Du var väldigt lik mig men det var ändå som att du var en mycket bättre version av mig.


Min mamma brukade säga att jag haft en fantastisk tur som fått en så fin familj. Hon har rätt, jag uppskattar och är tacksam för varje minut med er. Dock har det inte alltid varit lätt för mig. Jag har tre spruckna förhållanden bakom mig och vägen har definitivt inte varit spikrak. Min akilleshäl har alltid varit att jag har varit för snäll och svårt att sätta gränser. Jag har verkligen fått träna på att sätta gränser.


När du kom upp i skolåldern var det som att prata med en vuxen. Du hade resonemang som utgick från avancerade frågeställningar. Du var också mycket lugnare än andra barn. Du bråkade aldrig eller gjorde dumma saker. Många omdömen från skolan var att du var aldrig dum mot någon och var en bra kompis. Dock var jag rädd att du kanske var för snäll. Du fick ändå alltid respekt av dina klasskamrater kanske för att du var duktig i olika sporter.


Jag brukar skicka Reiki till min familj väldigt ofta (flera gånger per vecka). Utöver det brukar de få kosmiska omprogrammeringar lite då och då. Det är ruskigt effektivt, fast det är som sagt en annan femma och något jag kan berätta mer om senare. Du är nu i tonåren och du är fortfarande inte besvärlig.


Jag minns en gång när du spelade en lång tennismatch i Stockholm. Det var en jämn match och ni var uppe i tre timmar. Jag spelar också tennis och vet att man kan få kramp i vaderna vid ca 1.5 timme. Jag skickade Reiki via distans till dig för att du skulle orka spela. Jag satt och skickade Reiki via benen och en blond kvinna med fantastiskt blå ögon och blont hår klippt i en page kommer och sätter sig bredvid mig. Hon har en svart basker på sig och hon sitter ett tag länge tyst bredvid mig. Plötsligt vänder hon sig om och frågar mig om det är min dotter. Ja, säger jag. Hon har fantastiska energier säger hon. Ser du hur starkt hon håller emot. Plötsligt ett tag ser jag vad hon menar. Jag förstår exakt vad hon säger. Hon pratar så vackert. Språket är så rent och det är kärleksfullt och det finns inga fördömanden. När hon pratar har hon utvecklande resonemang om energier. Tror du på änglar, frågar hon. Ja, svarar jag. Be din dotter att be änglarna om hjälp och hon kommer att få hjälp. Världen behöver se mer ödmjuka och lugna människor, säger hon. De behöver föredömen, säger hon vidare. Allt är glasklart när hon pratar med mig. Låt henne hålla på med en sport hon kommer få hjälp, säger hon. Hon reser sig upp och samtidigt säger hon "låt hon inte gifta sig för tidigt". Jag vänder på huvudet för att svara henne men hon försvunnit supersnabbt. Kan man försvinna så snabbt?


Jag vet inte vad det var som pratade med mig! En ängel?

Men jag kan definitivt säga att det var något väldigt utvecklat. Min dotter tävlar inte tennis längre men hon tävlar i styrkesporter. Hon har ett junior SM-guld i tyngdlyftning, ett junior SM-silver i styrkelyft och ska snart tävla i Starkekvinna för vuxna.


Jag tror att Reiki har hjälpt min dotter att höja sina potential och vara sann mot sig själv. Jag skriver det här för att inspirera andra att ge sina barn Reiki. En generation i taget blir vi bättre och bättre. Vi utvecklas! Reiki utvecklar!


206 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

コメント


bottom of page