top of page

Semester, Reiki och en kopp kaffe = sol i sinne

Äntligen semester och jag har vaknat tidigt på morgonen och har stigit upp och dricker en kopp kaffe. Jag är glad för att jag möter en ny dag med ledighet. Jag är glad över att tänka på att jag kommer få vara med min familj hela semestern. De är så roliga att vara med och dagarna bara flyter på och försvinner. Alla i min familj ligger och sover och det är alldeles tyst. Klockan tickar i köket.


Jag andas in djupa andetag och känner lugnet och börjar varva ner. Utanför regnar det och ser kallt ut. Jag lägger min hand på knät och börjar skicka Reiki på distans till mig själv. Jag känner hur värmen, pirrandet och avslappningen börjar komma till mig. Jag känner som små lätta, sköna och behagliga kittlingar i mitt huvud. Jag skrattar lite för mig själv. Jag har jobbat hårt de sista veckorna för att få ta semester. Vad paradoxalt jobba hårt för att ta semester!


Kreativiteten börjar flöda och jag börjar tänka på allt jag kan göra och skriva om. Jag blir glad och förväntansfull över allt roligt man kan fylla sitt liv med. Livet är en buffe med möjligheter! Det gäller bara att hitta sig själv, sin själ, sin hjärtas mening och göra det som fyller dig med glädje. Det är inte svårare än så. För innerst inne tror jag att vi alla har stora potential som vi kan manifestera i den här världen, som konsekvens blir det mycket som är bra och användbart för kommande generationer.


Livet är alldeles för kort för att fylla med oväsentligheter. Livet finns framför mig vart det än bär och jag kommer så mycket som möjligt fylla det med det bästa för mig och för förhoppningsvis för andra. För mig är det livsglädje och levnadsglöd! Att leva meningsfullt!


Ute regnar det fortfarande och jag sitter med min varma kopp kaffe och Reiki. Är det bara regn ute hos mig? Det spelar ingen roll för jag har sol i mitt sinne i mitt hjärta101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page