top of page

Solstormar och andlighet

Det finns många tidigare civilisationer som dyrkade solen. Visste de redan då att solen är viktig för allt levande? Genom fotosyntesen är solljus en essentiell delkomponent som gör att växter växer. Djur äter växter som är syntiserat solljus. Människor äter också syntiserat solljus. Det går att säga att utan sol inget liv.


Solstormar som är geomagnetiska stormar påverkar oss. De cykliska variationerna i solens strålning påverkar livsprocesserna på jorden. Till exempel kan man se hur solaktiviteten påverkar årsringar på träd. Det är därmed inte orimligt att dra slutsatsen att även vi människor påverkas av solaktiviteter. Solstormar kan slå ut vår elförsörjning, orsaka problem för tåg och flyg och slå ut all vår elektroniska kommunikation.


Carlini Institute har forskat på solstormar och hur de påverkar oss människor. De säger att de har märkt att solens aktivitet påverkar det mänskliga medvetandet. Solstormar påverkar det centrala nervsystemet, all hjärnaktivitet, mänskligt beteende och fysik. Solstormar dras också gärna till våra poler på jorden och kan orsaka norrsken.


Många av våra hälsoproblem intensifieras vid solstormar hos vissa människor . Naturfolk menar på att vi måste leva mer i samklang med Jorden under solstormar. Det finns också de som upplever ett ökat välmående vid solstormar genom att förändra sitt sätt att leva. Det kan vara att flytta, ändra till mer näringsrik kost, rensa bort farliga kemikalier ur sin tillvaro. Det vill säga att gå tillbaka till ett mer naturligt sätt att leva men också att ett enklare sätt att tänka.


Det finns de som hävdar att solstormars uppgift är att transformera oss så att vi kan nå upplysning. Solstormar märks av både globalt och personligt. Solstormarnas energier rensar det gamla och in kommer nytänkande. Det finns rysk forskning som har korrelerat att viktiga mänskliga händelser har inträffat under solfläcksmaximum.


Att solen är viktig för allt levande råder det inget tvivel om. Ta hand om er och må så bra och ta vara på dagen. Allt gott till er!891 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page