top of page

The Divine Feminine

Manligt och kvinnligt är två essentiella livskrafter i kosmos som är upphovet till polaritet och dualitet. Yin och Yang-symbolen beskriver sam- och växelspelet mellan de två krafterna så väl.


Yin och Yang symbolen


Den ena kan inte fungera utan den andra. De båda krafterna genererar och förbrukar varandra. För att ge ett exempel "efter regn kommer det alltid solsken". En ökning av manlig Yang-energi innebär en minskning av kvinnlig Yin-energi.


Hur skapades det manliga och kvinnliga


Befolkningen i Lemurien eller Mu som existerande före Atlantis men även också i ett senare skede paralellt med varandra. Lemurien tros ha varit belägen i Stilla Havet. I Lemurien var man andligt framstående och kommunicerade telepatiskt och hade en hög medvetenhet i 5D. I begynnelsen fanns inga kön i Lemurien. Det vill säga man var könlös. En önskan om att få uppleva och lära sig mer var anledningen till att kön skapades. Lemurien fick mer kvinnlig energi medan Atlantis fick merparten manlig energi. Lemurien drabbades av en naturkatastrof i form av en tsunami. Atlantis å andra sidan var en framstående civilisation med avancerade tekniker. Det var där dualiteten tog form, en nedgradering från 5D till 3D och ett starkt förtryck av den kvinnlig energin startades och Kali Yuga tidsåldern var ett faktum. Även Atlantis råkade ut för tsunamis och begravdes under vatten.

Det lyckades dock fly Atlantier som skapade nya civilisationer som senare blev Egyptien och Romerska riket. Platon var den som åter uppmärksammade Atlantis genom att berätta om en gammal hörsägen.

Det kvinnligt förtryckta kraften


Vi lever fortfarande i ett patriarkat samhälle i 3D. Inom andliga kretsar ser jag fortfarande hur man verkar tro att naket, avklätt, twerking, ratings, bekräftelsebehov, skönhet är likställt med kraften "the divine feminine". Det är en falsk villfarelse, manipulation och en frestande förförelse-energi som är lätt gå in i. Det valet av livsväg leder alltid till en återvändsgränd. Resultatet blir alltid bortkastad tid och omstarter med ändrad riktning. Det är dessutom på männens villkor och ökar på det patriakala vibrationerna i vårt samhälle, vilket inte är behövligt.

Vad som är givet


Vi blir alla äldre och eftersom ålder premieras inte i vårt samhälle och allt är baserat på ungdom och skönhet istället för kunskap och erfarenhet. Vi premierar det förgängliga och det som inte är evigt. Endast anden är evig.

Jag är trött på alla anti-aging metoder för att se yngre ut och vill se att vi mer och mer går mot pro-aging som det normala. Jag fördömer inte de som har valt att gå den förgängliga vägen och gör det den tror på. Vi gör alla olika val och har friheten att välja det vi vill. Jag vill endast inspirera dig att tänka i nya banor och tänka mer holistiskt och kanske till och med utvecklas. Jag har en önskan att vi nu växer och vågar gå mot kunskap, pro-aging och det eviga istället.

Att vi vänder Kali Yugas (den nedbrytande tidsåldern) 3D-konsruktion till en mer 5D-konstruktion. En av andlighetens mål och princip är att förändras och gå mot något bättre och mer hållbart.

Den manliga kraften har tagit allt för stor "pusselbit" av den runda Yin och Yang-kakan. Cirkeln är inte rund längre och helt klart obalanserad. Den "rätta" kvinnliga (icke förförande och manipulerande kraften) kraften är den nya vita Buddhan som tar oss åter i balans och ut ur Kali Yuga (den mörka tidsåldern) till något bättre och hållbarare. Tillsammans kan vi förändra och ta tillbaka den rätta kvinnliga kraften "the divine feminine". Den är innerligt vacker och gör världen till ett bättre ställe.79 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page