top of page

Till min mamma

Hej Mamma, jag vet att du inte lever längre. Men en del av dig lever för alltid kvar av dig i mig. Jag minns mörka kvällar när du tände ett ljus och la en stjärna med vanliga spelkort. Det var spännande att höra vad du hade att säga, vi skrattade och hade vansinnigt roligt. Du lärde mig att lägga stjärnan och utan att jag förstod det lärde du mig att se dåtid, nuet och framtid.


Mamma fick ett sommarjobb på Gröna Lund som spåkvinna i sin ungdoms dagar. De fick lära sig fraser och vad de olika siffrorna betydde i en vanlig kortlek. Min mamma berättade för mig att till en början såg hon inget i korten. Men helt plötsligt började hon se bilder och filmer. Vilket är ett bevis på att vi alla kan lära oss att se.


Det är samma för mig. Först tittar jag på korten och jag kan vad de betyder ganska så väl. Jag frågar mig vad korten vill säga mig och helt plötsligt kommer det bilder. Korten är finurliga och de visar ibland på ett roligt sätt oväntade saker.


Framtid är för det mesta inte definitiv utan den går att förändra. Vi är skapare av vår egen framtid förutom när något är för långt gånget eller att något är ödes-bestämmt att hända. Det betyder att om något oönskat finns i din framtid kan du oftast ändra riktning och skapa det du vill ha/åstadkomma istället. Det är väl det jag vill förmedla till dig att vi kan skapa vår framtid. Nu mer lägger jag för det mesta orakel- och visdomskort för att jag tror på att var person ska hitta sin inre skaparkraft och sin väg.


Det bästa du kan göra är att gå in i ditt hjärta och känna efter vad du vill åstadkomma. I ditt hjärta blir dina önskningar genuina och befriade från ego. I ditt hjärta är det oftast inte materiella ting vi önskar oss. Det är att hitta din livsväg, dig själv och göra det där du tillför som mest. Dina talanger blir synliggjorda, det blir en sorts nöjdhet och glädje. Du hittar ditt innersta.


Men på mors dag vill jag säga det till dig mamma att jag har det bra och jag är nöjd. En del av dig mamma kommer alltid att finnas med mig. Du är bäst och jag själv har haft en toppen mors dag.129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page