top of page

Vad är andlighet?

Jag ställer mig frågan "Vad är andlighet?" Jag måste konstatera att det är olika betydelse för olika personer. Det går att få många olika svar vad andlighet är om man frågar andra personer om deras uppfattning.


Är andlighet ett förminskat eller utsläckt ego? Är andlighet att leva hållbart med djur, natur och människor? Är andlighet att vara ett med allt? Är andlighet att samarbeta? Är andlighet religion? Är andlighet att vara snäll och vänlig? Är andlighet att ta ställning för orättvisor? Är andlighet att ställa sig utanför ytterligheter? Är andlighet nya strålar eller annat som ger oss svaren och högre frekvenser? Är andlighet att lyssna på sin själ och leva sitt högsta syfte? Är andlighet ett städat språk fritt från åsikter?


Jag kan bara konstatera att andlighet är en inre sanning som är olika för oss alla. Kanske är det meningen att man ska hitta sin inre sanning och leva efter det. Svaren finns inom dig själv. Kan det vara så att andlighet är personligt skräddarsydd för varje individ för att hjälpa oss utföra vår bästa möjliga väg? Jag har en tro att du är din egen mästare. Meningen är att du ska vara din egen guru för ingen annan än du kan veta vad som är din inre sanning. Däremot kan du hämta inspiration från lärare som hjälper dig att hitta dina inre svar.


Är det ens möjligt att hitta sina egna svar till fullo? Jag tror att om du är i livsflödet och arbetar med dig själv blir det lättare och klarare på insidan ger dig mer och mer möjlighet att oförutfattat höra dig själv. Det handlar om att inte ha några förutfattade meningar/vara i neutralt läge för att höra dig själv.


Finns det människor som har kommit längre i sin andlighet? Ja, det finns människor som har gått före dig och det finns de som är efter dig. Det är ingen stor sak för de som har gått före kommer lyfta de andra och till slut sker energiförändringen spontant. Min slutsats är att spannet ligger mellan de som har kommit längst och det som är vår mest neddragande länk. Det får mig att tro att vi kan inte bli bättre än vad vi som kollektivt medvetande är i andlighet tillsammans men att vi för eller senare kommer vi alla bli andliga och upplysta.


Mitt svar är därför att jobba med att hitta ditt neutralläge och hitta dina svar, låta andra hitta sina inre svar och samarbeta och ge ut positiva ringar i livskraftsfältet. Jag tror också att andlighet är en ständigt pågående uppåt-byggande process och det finns ingen slutstation förutom när döden oundvikligt tar vid. Visa vänlighet, respekt, kärlek och var sann mot dig själv. Men samtidigt måste det emellanåt också finns kärleksfulla gränser. Vi lever i en polär värld och förr eller senare kommer du stöta på din motpol. Lika givet som dragningskraften från en magnet. Det enda du kan göra är att arbeta med dig själv, möt din motpol och fortsätt att sända ut positiva vibrationer.
60 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comments


bottom of page