top of page

Vikten av att ha GRIT

Jag läste en bok för ett tag sedan om GRIT. Jag vill så ett slag för GRIT. Motivation är en motor för allt du företar dig. Forskning har hittat en framgångsfaktor som är större än både IQ och talang för att nå dina önskade resultat. Det är GRIT. Vad är då GRIT?


GRIT är uthållighet och vad man brukar kalla "jävlar anamma" när det inte går som man har önskat sig. GRIT handlar om att hitta sig själv och sin passion i livet, att hålla fast vid ett långsiktigt mål och trots motgångar vara självdisiplinerad och våga gå framåt i den riktning där dina mål finns.


GRIT slår alla andra framgångsfaktorer. GRIT kan kultiveras och förstärkas med hjälp och stöd av din omgivning med nära och kära. Kultivera din GRIT!


Var du än befinner dig i livet så kan plocka fram din livsglöd och livsglädje genom GRIT. Det handlar om att hitta mening i livet, vara sann mot dig själv och följa etik och värderingar. Det handlar inte om att köra över någon annan. Det handlar om att göra något varaktigt som alla mår bra av och ger ett mervärde. För framgång är även att se andra lyckas.
73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

コメント


bottom of page