Följ Sofie J.A:s visdom 

  • Sofie J.A:s visdom
  • Reikipodden

info@sofiejasvisdom.se

Bankgiro 5301-7844

Swish 1230710434

Tel

2018 Proudly created with Wix.com

Är du intresserad av någon bok eller tidning maila till mig på mailadress: info@sofiejasvisdom

Jag återkommer till dig snarast möjligt. Du betalar in på Swish-nummer 1230710434. När det finns pengar på kontot skickar jag bok till dig. Om du vill ha faktura är det bara att säga till så ordnar jag med det.

Reiki, omvårdnad och forskning. - Sofie J.A.för MediReiki-förbundet

Tanken med bok är att sprida Reiki. Bok är prisvärd och ger möjlighet att köpa flera som du kan dela med dig till Hospice, läkare eller vårdcentral. Innehåller om forskning, om ett volontär-center i Skottland, personliga berättelser, om MediReiki och hur man ska läsa och tänka när man läser forskningsrapporter.

Kostnad 159:-

 

Reiki i ett vidgat perspektiv. - Sofie J.A.

Jag har för avsikt att beskriva Reiki i ett djupare och mer omfattande perspektiv än vad som har gjorts i tidigare litteratur om Reiki. Det finns förklaringsmodeller om vad jag tror att Reiki är.

Jag har fått kunskap om Reiki i sitt arbete med Reikitidningen och Reikipodden som jag också är delägare tillsammans med Solkarina.

Alla har nytta av boken som håller på med någon form av energiarbete. Boken håller vad den lovar och du kommer förstå Reiki i ett vidgat perspektiv. 

Kostnad 299:-

Reikitidningen No 1 - 2019 (en del av dimensionell kunskap) - Sofie J.A. och Solkarina

Reikitidningen går att beställa en fysisk tidning direkt i din brevlåda. Vi skickar till den som beställer och betalar.

 

Kostnad 249:-

Reiki: naturligt helande och mjuk beröring - Solkarina

Reiki är världens enklaste metod för helande, avslappning och självkännedom. Alla kan lära sig Reiki, även små barn. Det är lätt att lära sig och kan sedan användas dagligen i livet för att höja livskvaliteten hos dig själv och andra. Under grundkursen får du lära dig hur du ger snabbReiki, gör energibalanseringar, behandlar dig själv med Reiki och ger andra Reiki samt Hatsurei ho meditationen. Du lär dig också hur du kan använda Reiki på människor, mat, djur och saker. Reiki kan utövas på fritiden eller yrkesmässigt och passar därför alla. Det är lätt att kombinera Reiki med andra beröringsmetoder och massage mm. Reiki är energimedicin.

Med boken som manual för grundkursen utvecklar du din energimedvetenhet och lär dig känna igen de olika sensationerna man kan uppleva när man ger Reiki. 

 

Kostnad 282:-

Allt om distans Reiki: handbok för fortsättningskursen - Solkarina

Solkarina tillhör en av de mest erfarna Reikilärarna i Sverige. Hon har arbetat dagligen med Reiki sedan 1990. Varit ordförande i en av Europas då största Reiki-organisationer. Under våren 2011 startade hon ytterligare Reiki-organisation som arbetar med kvalitetssäkring av Reiki. Boken innnehåller allt du behöver veta om distansReiki.

Kostnad 260:-

Healingmassage - Reikimassage - Solkarina

Genom healingmassagen får du lära dig att kombinera massage med Reiki eller den healing du kan. Det ger en djupare helande känsla hos en klient än med bara massage eller bara healing. Du berör på fler nivåer helt enkelt.

 

Kostnad 280:-

Akasha - Solkarina

Akasha betyder eter och är ett samlingsnamn för en plats där alla tankar som tänkts, alla händelser och erfarenheter som någonsin har funnits finns lagrade. Genom att lära dig att gå till platsen som kallas Akasha kan du lära dig att:

*Hämta svaren på alla frågor du har
*Se dina och andras tidigare liv för att tolka och förstå svagheter och styrkor hos dig och andra.
*Förstå och se din livsuppgift
*Möta och etablera kontakter med dina andliga guider
*Utvecklas och lära dig mer
*Förstå den självläkande planen

Boken utvecklar dina mediala förmågor och din intuition. Du lär dig hur du kan hämta svaren på alla frågor du har. När du lärt dig läsa ur Akasha blir du din egen rådgivare och coach.

Kostnad 260:-