top of page

Ayurvedisk yoga massage

Ayurvedisk Yoga Massage skapades  av Master Kusum Modak i Pune i Indien. Det gjordes efter att hon hade studerat Ayuvedisk massage och Yoga.

Varje massagebehandling är skräddarsydd efter klientens behov. Varje behandling är av dynamisk karaktär, djupgående och energigivande, omhändertagande och en lugnande effekt.

Behandlingen innehåller olja, stretchande rörelser, mjukgörande tryck och massage som görs med händer, fötter, armbågar, armar och har en "outstanding" teknik.

Det huvudsakliga målet är att klient ska känna sig avslappnad och trygg under hela behandligen samt att göra spända muskler mjuka. Det fokuseras på områden där det behövs extra massage.

Hela kroppen är ett integrerat system med nervsystem, fascia, muskler o.s.v. som stimuleras välgörande av Ayurvedisk Yoga Massage.

Massage terapeut försöker att förstå kroppens behov och via andningstekniker åstadkommer att det parasympatiska nervsystemet hjälper till med att förlösa spänningar i kroppen. Du kommer att känna dig mer centrerad, mindre förargad, mindre rastlös och ökad klarhet i din tankeverksamhet och kroppsmedvetande.

372375251_617515380571923_1088856025730654697_n.jpg

Kostnad: 900:-

bottom of page