top of page

Underbara Katter

Jag älskar verkligen katter. Jag tycker i för sig om alla djur. Djur är fantastiska. Katter är så stora personligheter. Katter kan verka ha ett behagligt liv där de mest sover och äter.

De gamla egyptierna älskade verkligen katten mer än något annat djur. De älskade dem så mycket att de avbildades och mumifierades av sin ägare. Katter dyrkades till och med i stora tempel. De var mycket omtyckta och som bonus jagade de och höll rent från råttor.

I Egypten dyrkades en kattgudinna Bastet. Alla katter ansågs heliga och att de bringade tur. Katter behandlades med stor vördnad och respekt.

Under medeltiden brändes häxor på bål. Häxornas katt blev också bränd. Katten förknippades då med djävulen. 

Det sägs dock att katter absorberar sina familjemedlemmars negativa energi och de menar att det är anledningen varför katter behöver sova så mycket. När de sover frisläpps de negativa energierna.

Jag älskar och beundrar katter för deras självständighet, ärlighet och gränssättande energi. De är roliga vänner att ha runt omkring sig och får mig verkligen att må bra. De visar tydligt vad de vill och har en ordlös tydlig kommunikation.

Jag vet av att jag har kommit hem stressad och har haft ont i min arm. Intuitivt har min katt Neo hoppat upp och lagt sig på min arm. Han har kurrat och varit varm och efter det känns det bra i armen igen.

Katter sägs vara beskyddare över natten och lägger sig gärna bredvid dig och skyddar dig från negativa energier.

En katt känner hur du mår, den ger dig healing och är överjordisk klok. Kristaller i all ära men inget slår en katt, enligt mig.

bottom of page