Hitta ditt dharma för där får livet mening och du skapar livsglädje och levnadsglöd.
Sofie J A

emotion-3025380_1920 (1).png

Mitt namn är Sofie och jag är 52 år gammal. Jag är kreativ, nyfiken, ambitiös sägs vara ödmjuk och glad norrlänning. Jag har två tonårsbarn och är gift med Anders. Att vara med min familj ger mig stor glädje och tillfredställelse. Jag tycker mycket om djur, barn och natur som ger mig mycket glädje och genuin kärlek. Jag tycker mycket om Ayurveda, örter, Vedisk kunskap, Reiki, Akasha och livskunskap. Jag har fördjupat mig i samtliga ämnesområden. 

 

I min ungdom när jag utbildade mig till kemiingenjör hade jag en kurskamrat Susanne som hade lärt sig Reiki. De flesta i min släkt är kemister. Hon gjorde att jag blev nyfiken och gick min första Reiki-kurs som sedan blev många Reiki-kurser. Idag kan jag säga att jag är Reiki-nörd men att jag också fått upp ögonen för helhethälsa. Min nyfikenhet och viljan att lära mig mer gjorde att jag gick fler och fler kurser. Till slut kom jag till en punkt där kände att  jag har mycket kunskap. Jag började att utforska mig själv och insåg att det finns mycket visdom inom mig själv. Det finns så mycket kunskap inom oss om vi kan stilla sinnet och lyssna.

Ayurveda blev en passion för mig när jag hade en period när jag mediterade mycket. Ofta brukade Vishnu komma till mig i meditationerna. Mina blåa lyckogubbe. Det ledde mig till att började studera Vedaskrifterna. En gång slungades jag ut i meditationen och jag var på en kristallklar vattenplanet. Himlen är mer rosablå pastellbetonad med två solar åt orangea hållet. Jag ser en blå kvinna där med mörklockigt hår och stora bruna ögon. Hon är så vacker och levande att jag tappar andan. Hon har vita haremsbyxor, vit magtröja med en sorts band över och en vit slöja på bakhuvudet. Hon börjar att prata om örter med mig och visa mig runt. I meditationer kommer hon ofta och pratar om visdom och örter. Efter den upplevelsen startade mitt intresse för örter och Ayurveda. Wow, kan jag bara säga om Ayurveda.

Jag har också alltid varit oförklarligt intresserad av Akasha. Jag har läst och fördjupat mig om det på många olika sätt. På senare tid fick jag veta att min farmor som ej är i livet var intresserad Akasha. Så kort och gott både min farmor och jag är/var intresserad av Akasha oberoende av varandra.

Jag började att skriva böcker och tycker mycket om att förstå saker och ting ur flera djupgående perspektiv. Eftersom jag jobbar inom forskning är min ambition och drivkraft hela tiden att utveckla förståelsen och sambandet mellan det forskningsbaserade och den djupare inre kunskapen men samtidigt ha en tydlig och begriplig framtoning. 

 

När du kommer till mig är du mitt fokus. Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa dig att hitta ditt sanna inre och lära dig att hitta din livsväg. Ibland måste man våga gå utanför sin komfortzon för att få förändring i sitt liv. Förändring kommer från att göra nya handlingar i ditt liv som du är ovan vid att göra. Förändras är att växa, få ett bredare perspektiv och ha tillit din egna kapacitet. Jag ger dig verktygen och du gör arbetet. 

Min avsikt är att driva ett etiskt företag med högklassiga sessioner, tjänster och kurser. Jag kommer ha respekt för dig och din livssituation. Jag hoppas att vi träffas!

Namaste!

Om mig

86970174_538318580122922_4858743145862529024_n[1].jpg

""Sofie är klok och har betydande kunskap. Hennes lugna och varma person gör att man känner sig bekväm i hennes närhet. Jag kan varmt rekommendera Sofie". 

Victoria

"Sofie är duktig inom det det andlliga och healing. När hon gav mig andlig vägledning stämde allt"

Karin A

"Sofie ger en bra vägledning och hennes healing är stark."

Anette M

"Jag rekommenderar Sofie!! Hon är en duktig Esoterisk rådgivare/medium som detaljerat och lättsamt får fram informationen."

Beatrice F

"Tack igen för vägledningen. Det hjälpte"

Chloe

"När man gör det inre arbetet. Blir det så bra."

Fredrik

"Fick ett så underbart energipåslag efter att pratat med dig."

Susanne

"Kommer at rekommendera dig till andra"

A

"Tack än en gång! Så tacksam att jag hittade dig, blev mer påverkad av av Reiki än vad jag trodde"

Ann Mari

"Kul och roligt att få reda på om mig själv ."

Michaella

"Tack för att du finns och gör det du gör."

Eva

"Wow, kommer att komma tillbaka till dig igen"

Therese