Var ditt sanna inre för där får livet mening och du skapar livsglädje och levnadsglöd

Sofie J A

emotion-3025380_1920 (1).png

Mitt namn är Sofie och jag är 51 år gammal. Jag är kreativ, nyfiken, sägs vara ödmjuk och glad norrlänning. Jag har två tonårsbarn och är gift med Anders. Att vara med min familj ger mig stor glädje och tillfredställelse. Jag tycker mycket om djur, barn och natur som ger mig mycket glädje och genuin kärlek. Mina barn har lärt mig att ha många bollar i luften med skjuts till träningar och jag har dessutom fått öva mitt tålamod. De har lärt mig så mycket.

 

I min ungdom när jag utbildade mig till kemiingenjör hade jag en kurskamrat Susanne som hade lärt sig Reiki. De flesta i min släkt är kemister. Hon gjorde att jag blev nyfiken och gick min första Reiki-kurs som sedan blev många Reiki-kurser. Idag kan jag säga att jag är Reiki-nörd men att jag också fått upp ögonen för helhethälsa. Min nyfikenhet och viljan att lära mig mer gjorde att jag gick fler och fler kurser. Till slut kom jag till en punkt där kände att  jag har mycket kunskap. Jag började att utforska mig själv och insåg att det finns mycket visdom inom mig själv. Det finns så mycket kunskap inom oss om vi kan stilla sinnet och lyssna.

Jag började att skriva böcker och tycker mycket om att förstå saker och ting ur flera djupgående perspektiv. Eftersom jag jobbar inom forskning är min ambition och drivkraft hela tiden att utveckla förståelsen och sambandet mellan det forskningsbaserade och den djupare inre kunskapen men samtidigt ha en tydlig och begriplig framtoning. 

 

När du kommer till mig är du mitt fokus. Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa dig att hitta ditt sanna inre och lära dig att hitta din livsväg. Ibland måste man våga gå utanför sin komfortzon för att få förändring i sitt liv. Förändring kommer från att göra nya handlingar i ditt liv som du är ovan vid att göra. Förändras är att växa, få ett bredare perspektiv och ha tillit din egna kapacitet. Jag ger dig verktygen och du gör arbetet. 

Min avsikt är att driva ett etiskt företag med högklassiga sessioner, tjänster och kurser. Jag kommer ha respekt för dig och din livssituation. Jag hoppas att vi träffas!

Välkommen!

Referenser
Om mig

This is a great place to tell your story and give people more insight into who you are, what you do, and why it’s all about you.

86970174_538318580122922_485874314586252
"Sofie är klok, erfaren och har betydande kunskap. Hennes lugna, varma person gör att man känner sig mycket bekväm i hennes närhet. Jag kan varmt rekommendera Sofie". Victoria
"Sofie är duktig inom det andliga och healing. När hon gav mig andlig vägledning stämde allt". Karin Andersson
"Tack igen för vägledningen, det hjälpte mycket". Chloe
"Sofie ger en bra vägledning och hennes healing är stark".  Anette Molin
"Jag rekommenderar Sofie!! Hon är en duktig Esoterisk rådgivare/medium som detaljerat och lättsamt får fram informationen". Beatrice Forssthen