top of page

Hitta din inre röst för där får livet mening och du skapar livsglädje och levnadsglöd.
Sofie J A

Mandala.png

Om mig

Mitt namn är Sofie och jag är 54 år gammal. Jag är kreativ, nyfiken, kunnig, ambitiös sägs vara ödmjuk och glad norrlänning. Privat har jag två tonårsbarn och är gift med Anders. Att vara med min familj ger mig stor glädje och tillfredställelse. Jag tycker mycket om djur, barn och natur som ger mig mycket glädje och genuin kärlek. Jag tycker mycket om Ayurveda, örter, Reiki och mindfullness. Jag har fördjupat mig i samtliga ämnesområden. 

 

I min ungdom när jag utbildade mig till kemiingenjör hade jag en kurskamrat Susanne som hade lärt sig Reiki. De flesta i min släkt är kemister. Hon gjorde att jag blev nyfiken och gick min första Reiki-kurs som sedan blev många Reiki-kurser. Idag kan jag säga att jag är Reiki-nörd (traditionell och japansk) men att jag också fått upp ögonen för helhethälsa. Min nyfikenhet och viljan att lära mig mer gjorde att jag gick fler och fler kurser. Till slut kom jag till en punkt där kände att  jag har mycket kunskap. Jag började att utforska mig själv och insåg att det finns mycket visdom och livskunskap inom mig själv. Det finns så mycket kunskap inom oss om vi kan stilla sinnet och lyssna.

Ayurveda blev en passion för mig när. Wow, kan jag bara säga om Ayurveda som handlar om att balansera ditt liv via kost, ditt sinne och motion.

Jag började att skriva böcker och tycker mycket om att förstå saker och ting ur flera djupgående perspektiv. Eftersom jag jobbar inom forskning är min ambition och drivkraft hela tiden att utveckla förståelsen och sambandet mellan det forskningsbaserade och den djupare inre kunskapen men samtidigt ha en tydlig och begriplig framtoning. 

 

När du kommer till mig är du mitt fokus. Jag kommer göra mitt yttersta för att hjälpa dig att hitta ditt sanna inre och lära dig att hitta din livsväg. Ibland måste man våga gå utanför sin komfortzon och göra nytt för att få förändring i sitt liv. Förändring kommer från att göra nya handlingar i ditt liv som du är ovan vid att göra. Förändras är att växa, få ett bredare perspektiv och ha tillit din egna kapacitet. Jag ger dig verktygen och du gör arbetet. 

Min avsikt är att driva ett etiskt företag med högklassiga sessioner, tjänster och kurser. Jag kommer ha respekt för dig och din livssituation. Jag hoppas att vi träffas!

86970174_538318580122922_4858743145862529024_n[1].jpg
bottom of page