top of page

Reiki och djur

Så här när jag börjar titta tillbaka inser jag att Reiki till djur har jag stor erfarenhet av. När jag blev ReikiMaster fick jag rådet att initiera mina djur och min familj i samma Reikigrad som mig själv. Min familj är passiva ReikiMasters och nej de har definitivt inte lidit av det. Utan snarare att vi som familj har fått ett tätare band och samhörighet. Det var väl det som var meningen att vi skulle vibrera på samma våglängd och bli samspelta och inte skapa obalans genom att vara på olika våglängder. Vilket bra råd det var! Om ni inte har gjort det ännu kan jag rekommendera det.


Kaninen och katten blev helt fantastiska båda två på sitt eget sätt. Katten Tiger blev extremt tålmodig mot barnen och det hände ofta att han fick ha princesskronor, åka barnvagn och spela fotboll (han fick ofta rådet att skjuta med bredsida när han spelade fotboll). Han älskade det och bara kurrade. Han kurrade till och med när han spelade fotboll. Jag brukar säga att han blev som en människa i kattkläder. Han och vi som familj förstod varann bättre.


Kaninen blev också fantastisk och barnen bar omkring på Maja hela tiden. Hon brukade inte protestera. Ibland kunde de lämna Maja på gräsmattan obunden och springa iväg i några timmar. Hon väntade tålmodigt tills de kom tillbaka.


Jag har också erfarenhet av att ge hästar Reiki. Det syns verkligen när de får Reiki för de brukar sänka huvudet, blunda, frusta och man ser att de blir lugna och avslappnade. Eller varför inte ge Reiki till hästen när du rider och ni kommer bli mer samspelta.


Djur och människor mår bra av att vara samspelta så varför inte pröva!


Tiger vakar över Sebastian


282 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

bottom of page