top of page

Vibrera mera

Allt du gör eller åstadkommer sätter eko ut i evigheten bortom tid och rum. Allt du gör påverkar allt och alla i alla dimensioner av liv och existens. Energier påverkar dig och andra mer än du någonsin har trott eller föreställt dig!


Mellan varje cell i kroppen finns ett energifält som håller ihop vår kropp. Mellan varje människa finns ett energifält som knyter oss ihop tillsammans. Det går därför att säga att "vi är alla en" för att energifältet finns oss emellan. Vi är inte separerade även fast man ibland kan uppleva

sig separerad.


Föreställ dig ett energifält som är som ett hav. Det består av meridianer fyllda av kraft och vitalitet. Låt oss säga att du gör något positivt för någon annan, vilket gör att energin formar en positiv svallvåg som går utåt i periferin tills den till slut ebbat ut. Havet med energifältet förmedlar energin till andra sidan av energi-oceanen och för de som är energimedvetna går det att känna av. Precis som att negativa energi-vågor går att känna av.


Energifältet är intelligent och kan hjälpa dig och andra. Det är det som man brukar benämna Akasha (livets bok eller biblioteket med alla svar). För det finns spår av allt och allt går att läsa av. Akasha är verkligen ett multiverktyg som går att använda på många sätt. Det krävs dock en mognad och förståelse att använda sig av energifältet på ett förnuftigt sätt som utvecklar. Att man får en tillåtelse att gå in och titta i en annans livs-bok till exempel. Det går inte av bara av nyfikenhet gå in och läsa av. Oftast går det att förändra om man ser något som man inte upplever positivt. För energifältet är intelligent och vår framtid är inte fastsatt utan går att förändra. Allt är levande och föränderligt. Inget är definitivt om det inte är för långt gånget i ett energi-spår.


Reiki är det stora energifältet som förser oss med vitalitet och kraft. Reiki och Akasha är båda energin i fältet. Olika benämningar men i stort ändå samma. Ändå är det skillnad för det ena fyller på med energi och det andra visar på möjligheter och vägar man kan gå genom att man läser av energifältet.


Jag tycker dock inte att de hör ihop tillsammans. Tänk dig att du äter pannkakor och du tar glass, grädde, sylt, choklad, strössel och kanske lite godis. Det blir för mycket av det goda! Smakerna går inte att känna av. Det blir bara sött! Det är så med avläsningar i Reiki att det blir för mycket fokus på allt möjligt att det till och med kan bli kontraproduktivt. Det är därför jag separerar dem låter flödet arbeta för det är där det sker mirakel.


I flödet kan allt ske! Vibrera mera positiva vibbar. Sätt gränser för det som inte längre tjänar dig eller oss! Vibrera mera i flödet!
213 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Lev i nuet

Comentários


bottom of page